Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@07:23:46 GMT

گریس، روبات انسان نمای پرستار را بشناسید

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۲۶۷۲

گریس، روبات انسان نمای پرستار را بشناسید

شرکت "هانسون روباتیک" که به دلیل توسعه روبات "سوفیا" مشهور است اخیرا روباتی دیگر به نام "گریس"(Grace) توسعه داده که این روبات نیز مانند سوفیا قادر به انجام کارهای زیادی است.

"سوفیا"(Sophia) روبات انسان نمایی است که توسط شرکت هنگ‌کنگی "هانسون رباتیک" طراحی و توسعه یافته‌ است و برای ظاهر و رفتار انسان مانندش مشهور شده است اما روباتی که این شرکت اخیرا طراحی و از آن رونمایی کرده، "گریس" نام داشته و برای بخش بهداشت و درمان تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روبات گریس همانند یک دستیار برای پزشکان عمل می‌کند و مجهز به چند حسگر از جمله یک دوربین حرارتی برای تشخیص دمای بدن و نبض بیمار است تا به پزشکان در تشخیص راحت و ارائه درمانی مناسب برای بیمار کمک کند.

این روبات انسان نما برای بیماران نیز همانند همراه عمل می‌کند و در مراقبت از افرادی مانند سالمندان نیز بسیار ماهر است. گریس به سه زبان انگلیسی، ماندارین و کانتونی مسلط است.

ماندارین یک گروه از زبان‌های چینی است که در قسمت‌های شمالی و جنوب غربی چین صحبت می‌شود. کانتونی گونه رسمی و معیار زبان چینی یوئی است که از شهر گوانگ‌ژو (کانتون) و مناطق اطرافش در جنوب شرق چین ریشه گرفته و زبان گفتاری بیش از ۸۰ میلیون نفر در این مناطق است.

گریس همچنین قادر به شرکت در فعالیت‌های اجتماعی است و می‌تواند گفتار درمانی انجام دهد. "دیوید هانسون"(David Hanson) موسس شرکت "هانسون رباتیک" گفت: ربات‌هایی مانند گریس به عنوان دستیاری برای پزشکان در نظر گرفته شده‌اند اما نمی‌توانند جایگزین پزشکان باشند. استفاده از هوش مصنوعی و رباتیک در توسعه این روبات سبب شده تا آن بتواند اطلاعات مهمی درباره بیمار را جمع‌آوری و در اختیار پزشکان قرار دهد.

شرکت هانسون روباتیک تولید انبوه روبات گریس و سوفیا را در پایان سال جاری میلادی آغاز خواهد کرد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حکمی مدیرعامل شرکت توسعه پتروایران را منصوب کرد.

به گزارش شانا، محسن خجسته‌مهر در این حکم «علیرضا صادقی عبداللهی» را به‌عنوان مدیرعامل شرکت توسعه پتروایران منصوب کرد.

صادقی عبداللهی ۲۶ بهمن پارسال به‌عنوان سرپرست پتروایران منصوب شده بود.

وی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران است و پیش از این مدیرعامل هلدینگ انرژی گستر سینا بوده است. صادقی همچنین سمت‌هایی مانند مدیرعامل و نایب رئیس هیئت‌مدیره شرکت پالایش قطران زغال‌سنگ (از شرکت‌های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان)، عضو و دبیر هیئت‌مدیره معاونت زنجیره تمین شرکت پایندان (از زیرمجموعه هلدینگ انرژی گستر سینا) را  در کارنامه فنی و اجرایی دارد.

همکاری با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، شرکت‌های مهندسان مشاور ساحل از دیگر سوابق وی است.

شرکت توسعه پتروایران به‌عنوان یکی از شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، از شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران است که در حوزه توسعه میدان‌های هیدروکربوری فعالیت می‌کند و اجرای پروژه‌های پرشمار اکتشاف، توسعه و بهره‌برداری در سه حوزه بالادستی، میان‌دستی و پایین‌دستی صنعت نفت را به‌عهده داشته است.

دیگر خبرها

  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد